CONTACTEER ONS

Reno-Bo & Co

Eikbosweg 1

B, 1980 Eppegem

  0468 23 84 89

 info@reno-bo.be

Enkel op afspraak

Realisaties

Contacteer ons

Over ons 

Reno-Bo&co is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in totaalrenovaties, bijbouwen en het optimaliseren van de technieken in uw woning. 

Als erkend installateur van Solucalc zijn wij eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van waterverzachters op basis van Co2. 

Bovendien bent u bij Reno-Bo&Co aan het juiste adres voor het plaatsen van kunstgras, een steeds populairder wordende gazon voor in uw tuin, op uw balkon of op uw dakterras.

Onze afdeling Artgrass zorgt voor een prachtige, onderhoudsvrije gazon waarvan u jarenlang kunt genieten. 

U kan tevens beroep doen op ons deskundig advies alvorens over te gaan tot de aankoop van een woning, zodat u geen kat in een zak koopt en een indicatie heeft van de kosten. 

Bij de uitvoering van verbouwingswerken wilt u vooral zeker zijn dat alles volgens plan verloopt. U wilt graag een kwaliteitsvolle uitvoering en oplevering zodat u niet met gebreken zit achteraf. 

Ben Verheyen, de zaakvoerder van Reno-Bo&co, verbouwt dan ook met kennis van zaken. Met een bachelor in de bouwkunde op zak en jarenlange ervaring, waakt hij erover dat uw plannen van A tot Z feilloos opgevolgd en uitgevoerd worden.

Zowel bij kleine verbouwingen als bij totaalrenovaties kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak waarbij we bij Reno-Bo&co  telkens vertrekken van uw noden en uw budget en er tevens voor zorgen dat u in regel bent met alle opgelegde normen. 

Hoogwaardige renovaties, bijbouwen en altijd groene tuinen die volledig aan de wensen van onze tevreden klanten voldoen, dat is ons enige doel!  

When your house becomes your home

Bezoek onze Website