CONTACTEER ONS

Reno-Bo & Co

Eikbosweg 1

B, 1980 Eppegem

  0468 23 84 89

 info@reno-bo.be

Enkel op afspraak

Realisaties

Contacteer ons

TOTAALRENOVATIE 

Wilt u alle werken uitgevoerd zien door 1 bedrijf, wilt u geen 20 verschillende aannemers over de vloer krijgen, wilt u slechts 1 aanspreekpunt voor alle werken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Reno-Bo & Co zal uw project coördineren van bij het eerste contact tot aan de oplevering van de werken. 

Wij renoveren onder meer rijwoningen, villa’s, appartementen, handelspanden en kantoren. Ook voor kleinere werken kan U bij ons terrecht.

De technieken en elk onderdeel van de bouwschil (vloeren, ramen, muren en dak) zullen aangepakt worden, zodat u een woning heeft die voldoet aan alle opgelegde normen en u recht heeft op de voorziene premies.

 Klik hier voor een overzicht van de premies

Door onze kennis van zaken zal u niet alleen een beter gerenoveerde woning hebben, maar zal u een echte parel opgeleverd krijgen. 

Voor uw tuin voorzien wij het beste van het beste en hebben wij ons eveneens gespecialiseerd in de aanleg van kunstgrassen, terrassen en opritten.

De ondergrond van kunstgras zal de perfectie van uw tuin bepalen, een perfect gestabiliseerde onderlaag en mooie detailafwerking is hierbij onmisbaar.

Voor alle informatie en prijzen omtrent ons assortiment kunstgrassen kan u terecht bij onze afdeling Artgrass , contacteer ons voor meer info.


Bezoek onze Website